试卷 > 小学 > 英语 > 2020年陕旅版小升初英语模拟考试试卷及答案

2020年陕旅版小升初英语模拟考试试卷及答案

一、单项选择

1.选出划线部分读音不同的单词(   )      

A. dance  B. race  C.cinema  D.cream

2.选出划线部分读音与众不同的单词(   )

A.bread  B.head  C.pleas

3.找出画线部分发音不同的单词      

A. comic   B. worry   C. crossing   D. doctor

4.Yesterday I ______to school.      

A. go  B. went  C. goes

5.—Please ____________ quiet.

—OK.

A. is    B. are    C. be

6.—What colour are your shorts?

—They are   .

A. hot    B. nice    C. red

7.There      four seasons in a year.

A. is    B. are    C. am

8.Look! ________________.      

A. class one, grade four     B. Grade Four, Class One   C. Class One, Grade Four

9.Don"t ___________________ on the road.      

A. run  B. to run  C. running

10.There _______ a desk, a chair and a sofa in the room.      

A. is    B. are    C. am

11.There     a meeting tomorrow afternoon.      

A. will be going to   B. will going to be   C. is going to be

12.There_______ many pictures on the wall.      

A. is    B. are    C. be

13.      some orange juice in the glass.

A. There are    B. There is    C. They are

14._____ day is today?      

A. What    B. what

15.当你早上碰到李老师时,你应说:      

A. Good afternoon, Miss Li.    B. Good morning, Miss Li.

16.  is in the USA. It"s beautiful.      

A. The Great Wall    B. The Golden Gate Bridge    C. Big Ben

17.My brother is 1.65m. I"m 1.50m. My brother is ________ than me.

A. taller  B. shorter  C. longer

二、词汇。(根据句意,首字母或所给词提示填入所缺单词。)

18.Shall we m________ at the gate of the zoo?  

19.What are you ________(使用)?  

20.Li Shan ________last weekend.

2020年陕旅版小升初英语模拟考试试卷及答案

21.I like playing ________.

2020年陕旅版小升初英语模拟考试试卷及答案

22.Do you want to be a ________ (drive)?  

23.Jack ________ (watch) TV at home last night.  

24.There are ________ (3) girls in the picture. The ________ (1) girl from the left is my sister.  

三、口语交际。从方框中选择合适的句子完成对话。

25.选用方框内的句子补全对话

Sarah: Hi, Mike. ________

Mike: I have maths, Chinese and music.

Sarah: ________

Mike: No, I don"t. I like PE.

Sarah: When do you have PE?

Mike: On Fridays.

Sarah: ________

Mike: Mr Wang.

Sarah: ________

Mike: He"s tall and strong.

Sarah: ________

Mike: Yes, he is. And he is kind, too.


A.   Is he funny?

B.   Who"s your PE teacher?

C.   What"s he like?

D.   What do you have today?

E.   Do you like music?

四、对话排序

26.把下列一段对话按顺序排列

________Here you are.

________Yes, please. It"s Delicious.

________Pass me the corn, please.

________I"m happy you like it.

________Would you like some soup?

________Thanks.

27.我给下列句子排排队

________OK, Here you are.

________Sorry, we don"t have coke. Would you like a bottle of orange juice?

________Yes, I"d like a bottle of coke.

________OK, a bottle of orange juice, please.

________Can I help you?

五、图文匹配

28.给下列句子选择相应的图片

2020年陕旅版小升初英语模拟考试试卷及答案

29.组成短语并与其汉语意思匹配。

2020年陕旅版小升初英语模拟考试试卷及答案

六、完型填空

30.完形填空

  Hello, my     1      is Betty. I"m ten     2      old. My father is a     3     . My mother is a     4       , too. My brother and I are     5     . I like rabbits,     6      my brother likes     7     . I     8      at six. I read the book in the     9     , then I go to school at seven. I     10      my family very much.      

1. A. mother

B. sister

C. dog

D. name

2. A. month

B. years

C. year

D. months

3. A. fifty

B. doctor

C. nurse

D. English

4. A. Chinese

B. farmer

C. doctor

D. teacher

5. A. teachers

B. teacher

C. students

D. student

6. A. but

B. and

C. with

D. or

7. A. rabbit

B. rabbits

C. monkeys

D. monkey

8. A. come

B. go

C. go to bed

D. get up

9. A. afternoon

B. morning

C. evening

D. classroom

10. A. love

B. leave

C. hate

D. play

七、阅读理解

31.阅读理解

  I"m Linda. I"m a pupil of ExperimentalPrimary School. I"m in Class 2, Grade 4.There are fifty pupils in our class. Twenty-sixare boys and twenty-four are girls. Jackson is our English teacher and Miss Linis our Chinese teacher. They"re reading books in their office now. Mr. Tong isour Maths(数学) teacher. He is playing the recorder in the music room. They"revery kind(和蔼的). We love them.

(1)—How many boys are there in Linda"s class?

—________are________

(2)—Who is her Maths teacher?

—________ ________is her Maths teacher.

(3)—Is Linda in Grade 2?

—________, she________

(4)—What can Mr. Tong do?

— He can ________ the________

(5)—Where are Miss Lin and Jackson?

—________are________their________

32.阅读理解,选出正确答案。

  Hello! My name is Liu Lei. This is my friend. His name is David Smith. He is twelve. And I am eleven. David is in Class Three, Grade Six. I am in Class Five, Grade Five. David has a new bag. Me too.

(1)David is    years old.      

A.11  B.12   C.8

(2)I am      years old.      

A.10  B.11  C.12

(3)Liu Lei is     Class Five, Grade Five.      

A.in  B.on    C.of

(4)Liu Lei has a new      

A.classroom  B.book  C.bag

(5)David is in      

A.Grade Six,Class Three    B.Class Three,Grade Six  C.Class Three,Grade Five

八、书面表达

33.以“Christmas Is My Favourite Festival'为题,写一下自己喜爱的节日。不少于40词。  


参考答案

一、 单项选择

1. D   2.C  3. B   4. B   5. C   6. C   7.B  8. C   9. A   

10. A   11. C   12. B   13.B  14. A   15. B   16. B   17. A   

二、 词汇。(根据句意,首字母或所给词提示填入所缺单词。)

18. meet   19. using   20. washed the clothes   21. football   22.driver  23. watched   24. three;first   

三、口语交际。从方框中选择合适的句子完成对话。

25. D;E;B;C;A   

四、 对话排序

26. 2;5;1;6;4;3   27. 5;3;2;4;1   

五、 图文匹配

28. D;C;B;A   

29. 

2020年陕旅版小升初英语模拟考试试卷及答案

六、完型填空

30.(1)C;(2)B;(3)B;(4)C;(5)C;(6)A;(7)C;(8)D;(9)B;(10)A;

七、阅读理解

31.(1)There;twenty-six(2)Mr.;Tong(3)No;isn"t(4)play;recorder(5)They;in;office

32. (1)B(2)B(3)A(4)C(5)B   

八、书面表达

33. Christmas Is My Favourite Festival

  My favourite festival is Christmas. It"s a very important festival in many countries. It is on December 25th. The family are together and have a big and special dinner. People put Christmas trees in their homes. There are beautiful lights in the streets and shops. People give presents and send cards to their family and friends.

(C) 2006-2020 如意了教育 考试试卷
牛魔王四肖选一肖